Despre

În acest joc online bazat pe browser sarcina ta nu se limitează doar la a-ţi dezvolta abilităţile antreprenoriale şi cunoştinţele în materie de economie, cel mai important aici este să contribui la dezvoltarea oraşului, a regiunii şi a ţării tale. Cu ajutorul tău ţara ta poate ajunge în Topul Mondial. În drumul spre glorie şi onoare, trebuie să ai grijă de personajul tău virtual, să îndeplineşti diferite munci, teste economice sau să te întreci în competiții economice cu alţi utilizatori, toate acestea aducându-ţi faimă, premii dar și beneficii în lumea reală.

ProEconomica este un simulator economic de tip browser. Pentru că este în primul rând un simulator, ProEconomica pune accent pe concepte întâlnite în realitate (concurenţa, materiile prime, statul, ş.a.). Ba mai mult, un succes în lumea virtuală ProEconomica poate avea efecte și în viața reală, pentru că aici pe lângă faptul că îţi dezvolţi abilităţile antreprenoriale poţi să obţii şi premii reale (pentru detalii consultați – regulamentul de premiere). ProEconomica este o lume virtuală în care poţi lansa o afacere virtuală, pentru a obţine o experienţă reală!

Misiunea ta este să te dezvolţi și să devii managerul unei firme. Trebuie să ţii cont de faptul că personajul virtual are necesități ce trebuie satisfăcute – alimentație, aspect, igienă, habitat, tehnică, lux. Pentru a putea întreţine personajul virtual vei avea nevoie de resurse financiare, pe care le poţi obţine prin gestionarea de întreprinderi, dar şi prin îndeplinirea unor munci, competiții sau prin angajarea la o altă firmă.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: