Modul: Spionaj

spyO aplicaţie care are o denumire mai mult haioasă decât economică este Spionajul. Ce înseamnă a fi spion în ProEco? Staţi pe pace, nimic „criminal” nu ascunde această activitate J . A fi spion înseamnă a observa activitatea altor jucătorii cu un nivel similar, şi „spionarea lor” adică identificarea celor care nu pot să ţină pasul cu tine. A fi spion înseamnă a avea curajul de a intra într-un fel de competiţie cu un alt jucător pentru a demonstra ţie şi celorlalţi că eşti mai bun decât el. Aici ai ocazia să-ţi arăţi capacităţile tale de jucător, pentru că vei concura nu la capitolul venituri ci la: misiuni, abilităţi şi proprietăţi.
Să le luăm pe rând. Îţi poţi alege adversarul dintr-o listă de concurenţi în dependenţă de nivelul de utilizator, el poate fi atât din ţară cât şi de peste hotare.
Dacă te dovedeşti a fi mai bun decât competitorul tău primeşti un bonus de bani virtuali şi puncte de experienţă. Dacă cel spionat are calităţi mai bune – premiul va ajunge în contul lui. În situaţii de egalitate nimeni nu va lua premiul.

Pentru a spiona ai nevoie de Energie (pentru fiecare activitate de spionaj ţi se ia 40 %).

Cum se determină câştigătorul?
Spionajul cuprinde 3 etape.

1. Se compară sumele proprietăţilor (Eficienţă, Productivitate, Fericire, Cultură, Educaţie, Prestigiu) deţinute de jucători. Câştigă cel care are mai multe puncte per total.

2. Se compară numărul de misiuni îndeplinite- jucătorul cu un număr mai mare câştigă etapa.

3. Se selectează 6 din numărul total de abilităţi şi se compară care dintre concurenţi (spionul sau cel spionat) deţine mai multe puncte de abilităţi.
Fii cu ochii în patru. Dacă nu devii spion ai putea fi tu cel spionat 😉

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: